2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Amerika magyar grófja 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Pánik Zaporizzsjánál - kiürítik az atomerőműnél lévő városokat a fokozódó ukrán ágyúzás közepette

A Háború Ukrajnában vendégei Kusai Sándor volt pekingi nagykövet és Vukics Ferenc katonai szakértő voltak.

  • Háború Ukrajnában: Pánik Zaporizzsjánál - kiürítik az atomerőműnél lévő városokat a fokozódó ukrán ágyúzás közepette

Folytatja a szovjet időkből származó Szu-25-ös támadó repülőgépek új fegyverzettel való felszerelését az orosz haderő. A Szu-25-SZ-M3 jelölésű variánsokat már be is vetették. Eközben őrült pánikról számolnak be a tudósítók Zaporozsija közelében.

Tegnap az oroszok 18 települést kezdtek kiüríteni, miután arra számítanak, hogy ukrán találat éri az orosz kézen lévő atomerőművet.

A kiürítést azután kezdték meg, hogy a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség nukleáris katasztrófára figyelmeztetett. Az Egyesült Államok bejelentette, az amerikai gyártmányú Abrams tankok nem vesznek részt Ukrajna tavaszi offenzívájában, mivel az USA leszereli az érzékeny technológiákat.

Attól tartanak, hogy az orosz kézre jut. Tegnap 20 NATO-szövetséges és partnerország több mint 35 hadihajója, 13 repülőgépe és nyolc szárazföldi egysége hadgyakorlatot kezdett, amelynek célja lég- és rakétavédelmi képzés egy jövőbeli orosz rakétatámadás ellen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!