2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Oroszország válaszcsapásra készül a Kercsi-híd felrobbantása miatt

Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai szakértője és Kiss Rajmund, az MCC Diplomáciai Műhely vezetője beszéltek a stúdióban a legújabb hírekről.

  • Háború Ukrajnában: Oroszország válaszcsapásra készül a Kercsi-híd felrobbantása miatt

A tartalomból:

  • A CNN-nek egy névtelenséget kérő ukrán titkosszolgálati tiszt azt nyilatkozta, a haditengerészettel együttműködve valóban kijevi alakulatok hajtották végre a Kercsi-híf elleni támadást.
  • Július 17-én, hétfőn az orosz hadsereg Kupjanszk irányába lendült támadásba. Bahmuttól igyekeznek elvenni az ukrán erőket. Át akarják törni az ukrán védelmet.
  • Moszkva azt akarja elérni, hogy enyhítsenek a nyugati szankciókon, saját termelői exportálhassanak élelmiszert és műtrágyát.
  • Az Egyesült Államok továbbra is támogatja Ukrajnát, jelentette be a Kongresszus, miután leszavazták a republikánus javaslatokat, amelyek arra irányultak, hogy csökkentsék a Kijevnek küldött költségvetési forrásokat.
  • Jevgenyij Prigozsin, a Wagner-zsoldosok vezetője hangüzenetet tett közzé, amelyben bejelentette, hogy visszatérnek a frontra.

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Bevándorlóországgá akarja tenni Magyarországot az Európai Bíróság ítélete?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!