2023. 06. 03. Szombat Klotild napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem - A színésznő 17:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Öngyilkos drónokkal támadták éjszaka az oroszok Kijevet

Vukics Ferenc, a Nemzetvédelmi Szabadegyetem Alapítvány alapítója és Stier Gábor a Moszkvatér.com főszerkesztője voltak műsorunk vendégei.

  • Háború Ukrajnában - Öngyilkos drónokkal támadták éjszaka az oroszok Kijevet

Öngyilkos drónokkal támadták éjszaka az oroszok Kijevet, 15-ből 14 drónt semmisített meg az ukrán légvédelem.

Folytatódnak a súlyos harcok Bahmutnál, a parancsnokság minden eshetőségre felkészült, jelentette ki Olekszandr Szirszkij vezérezredes, az ukrán fegyveres erők szárazföldi erőinek parancsnoka, miután szemlét tartott a helyszínen.

Bahmut északi negyedeiben az orosz Wagner katonai magánvállalat rohamcsapatai folytatják az AZOM színesfém-feldolgozó üzem, illetve a hozzá tartozó iparterületek szisztematikus megtisztítását.

Donyecktől délre folytatódnak a marjinkai ukrán erődrendszer feletti ellenőrzésért folyó harcok. Az orosz erők folyamatos támadása miatt pedig evakuálják Herszon lakosságát. Mintegy 600 kilométer hosszan húzódik a front.

Közben egy ukrán Tu-141 Sztrizs drón zuhant le az oroszországi Kirejevszk település közelében, vélhetően Moszkva irányába indították.

Teljes adás: 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában: Tart az előkészítése az ukrán ellentámadásnak

Háború Ukrajnában: Tart az előkészítése az ukrán ellentámadásnak

Árendás Péter külpolitikai szerkesztő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő érkezett a stúdióba. Adásunk második felében Kiss Rajmundot, az MCC diplomáciai műhelyének vezetőjét és Dunda György tudósítót kérdezték műsorvezetőink.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!