2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Nem szólalhatott fel Zelenszkij az USA Kongresszusának együttes ülésén

A képviselőkkel tartott találkozón Zelenszkij nagy hatótávolságú lövedékek biztosítását kérte, és hogy fogadják el az ötödik segélycsomagot Kijevnek 25 milliárd dollár értékben.

  • Háború Ukrajnában - Nem szólalhatott fel Zelenszkij az USA Kongresszusának együttes ülésén

Stier Gábor a Moszkvatér.com főszerkesztője és Vukics Ferenc katonai szakértő voltak ezúttal a vendégeink, akik elemezték a legfrissebb háborús fejleményeket.

Az ukrán elnök meglátogatta a Fehér Házat és a Capitolium-dombot, és a Kongresszus egy újabb közös ülésén felszólalást kért, Kevin McCarthy házelnök azonban a Képviselőház időkorlátaira hivatkozva elutasította azt. A képviselőkkel tartott találkozón Zelenszkij nagy hatótávolságú lövedékek biztosítását kérte, és hogy fogadják el az ötödik segélycsomagot Kijevnek 25 milliárd dollár értékben. Egyben figyelmeztette Amerikát: „Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút”.

A további tartalomból:

  • Oroszország és Ukrajna is mélyen az ellenség vonalai mögött indított támadást az elmúlt négy napban
  • Tizenötezer ember végtagját amputálták az év első hat hónapjában Ukrajnában
  • Pulitzer-díjas amerikai újságíró: Lehetséges a zendülés Ukrajnában
  • Joe Biden: Továbbra is ki kell állni az Ukrajna mellett, és támogatni kell a kijevi vezetést
  • Ukrajna 325 millió dolláros új katonai segélycsomagot kap, amiben az USA légvédelmi, tüzérségi és páncéltörő lőszereket, valamint kazettás bombákat biztosít
  • A lengyel kormány megpróbálta visszavonni Mateusz Morawiecki miniszterelnök fenyegetését, miszerint leállítja az Ukrajnába irányuló fegyverszállításokat
  • Németország elutasítja Ukrajna javaslatát, hogy megvonja Oroszország vétójogát az ENSZ Biztonsági Tanácsában
  • Magyarország blokkolni fogja az Európai Unió minden olyan kísérletét, hogy szankciókat vezessenek be az orosz atomipar ellen

A teljes adás:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!