2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Miért hallgat a Nyugat az ukrajnai kényszersorozásokat látva?

Ismét nyilvánosságra került egy videó, amelyen ukrán fegyveres toborzók erőszakoskodnak civilekkel. A felvételen az látszik ahogyan a gépfegyveresek körbevesznek egy asszonyt, aki feltehetően a férfiak elhurcolása ellen emelte fel szavát, becsmérlik, majd a védelmére kelő férfit ütlegelik. Az eset fényes nappal egy parkban történt a jelenlévő rendőrök láthatóan nem merték megakadályozni a toborzókat abban, hogy civileket bántalmazzanak. A videót megosztó blogger szerint Ukrajnában soha nem látott mélységben, 17 százalékon van a Zelenszkij-kormány támogatottsága, amit a lakosság elleni katonai erőszakkal ellensúlyoznak. Közel 80 éve nem fordult elő olyan helyzet, hogy háborús viszonyok között, képzetlen civileket rángassanak be egy konfliktusba, amelyben a túlélési esélyük a nullához konvergál- irta a blogger. Erről beszélt Háború Ukrajnában című műsorunkban Kis Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Stier Gábor, a moszkvatér.com főszerkesztője Virághalmy Saroltával.

  • Háború Ukrajnában - Miért hallgat a Nyugat az ukrajnai kényszersorozásokat látva?

A teljes adás megtekinthető, IDE KATTINDTVA.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kilép az Európai Néppártból a KDNP, ha felveszik a Tisza Pártot + videó

Kilép az Európai Néppártból a KDNP, ha felveszik a Tisza Pártot + videó

A Napi aktuális vendége Pócza István a Batthyány Lajos Alapítvány szakmai programvezetője volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között ezekről a témákról beszélgetett: agresszívan lökdösődött Manfred Weber munkatársa, amikor a néppárt elnökét akarták kérdezni, kilép az Európai Néppártból a KDNP, ha felveszik a Tisza Pártot.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!