2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Még évekig fizetnénk az ukrán háborút az amerikai tervek szerint + videó

"2029-re készen kell állnunk a háborúra" – közölte a német védelmi miniszter. Boris Pistorius másfél órás kormányzati meghallgatásán arról beszélt, hogy három kérdés áll ennek középpontjában: a személyzet, az anyagok és a pénzügyek. Hozzátette azt is: szerinte elengedhetetlen a katonai szolgálat újbóli bevezetése. Arról is beszélt, hogy jelentős beruházásokat kellene eszközölni a Bundeswehrbe ahhoz, hogy újra készen álljunk a háborúra. Egyebek közt erről is beszélt Boros Imre közgazdász és Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő a Háború Ukrajnában című műsorban Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.

  • Háború Ukrajnában - Még évekig fizetnénk az ukrán háborút az amerikai tervek szerint + videó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!