2023. 06. 03. Szombat Klotild napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Magyarokat fenyegető, uszító videó kering a közösségi oldalakon

Folytatódnak a heves harcok minden fronton. A stúdióban Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Nicolas de Lamberterie újságíró. Műsorvezető: Ferkó Dániel.

  • Háború Ukrajnában: Magyarokat fenyegető, uszító videó kering a közösségi oldalakon

A tartalomból:

  • Komoly összecsapások folynak az oroszok és ukránok között Kremennaja, Bahmut, Avdijivka, Herson és Zaporizssja közelében - derül ki a hadijelentésekből.
  • Donyeck vezetője szerint orosz kézre került a bahmuti AZOM színesfémüzem, amelyért tegnap súlyos csaták zajlottak. Az orosz légierő kilőtte az ukrán fegyveres erők állásait Avdijivka közelében, ami a következő gócpont lehet a fronton.
  • Állítólag 50 ezer észak-koreai elitkommandós és 800 ezer reguláris katona szeretne csatlakozni Oroszország oldalán az ukrajnai katonai műveletekhez. Ezt állítja egy ismert orosz haditechnikai és biztonságpolitikai újságíró, Alekszander Szladkov. Mennyire lehet valós a hír?
  • Megdöbbentő videó került fel az internetre, a kárpátaljai magyarokat súlyosan megfenyegették. A film végén pedig náci karlendítést láthatunk. 
  • Médiainformációk szerint Moszkvában hirdetőtáblákon tájékoztatják a lakosságot arról, mi a teendő egy nukleáris vészhelyzet esetén.
  • A britek szegényített urántartalmú fegyvereket is adnak, a szlovákok vadászgépeket, egyre több és modernebb fegyver érkezik Ukrajnába a nyugati országokból, de ezek a nyugati fegyverek csak a hozzá való töltetekkel, működnek.

Teljes adás: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában: Tart az előkészítése az ukrán ellentámadásnak

Háború Ukrajnában: Tart az előkészítése az ukrán ellentámadásnak

Árendás Péter külpolitikai szerkesztő elemezte az orosz-ukrán háborúval kapcsolatos legfrissebb történéseket, majd Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő érkezett a stúdióba. Adásunk második felében Kiss Rajmundot, az MCC diplomáciai műhelyének vezetőjét és Dunda György tudósítót kérdezték műsorvezetőink.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!