2024. 05. 03. Péntek Tímea, Irma napja
Jelenleg a TV-ben:

Budapest retró 2.

Következik:

Európai Híradó 04:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Legalizálták a marihuánát az ukránok a háborús veteránok megsegítéséért

Stier Gábor, a Moszkvatér.com főszerkesztője és Toldi Ottó a Klímapolitikai Intézet kutatásvezetője elemeztek a legújabb Háború Ukrajnában műsorunkban.

  • Háború Ukrajnában: Legalizálták a marihuánát az ukránok a háborús veteránok megsegítéséért

A tartalomból:

  • Putyin: Oroszországnak le kell állítania minden kereskedelmi kapcsolatot Ukrajnával, valamint el kell vágnia a tengertől.
  • Robbanások rázták meg a kelet-ukrajnai Harkivot, Nyikolajevet és Odesszát is hajnalban, légiriadó volt Dnyipropetrovszk, Kirovograd, Poltava és Cserkaszi régiókban is.
  • Az ukrán vezetés hétfő délutántól evakuálja a lakosokat egyes harkivi területekről.
  • Az ukrán parlamenti képviselők múlt héten megszavazták a marihuána legalizálását, hogy segítsenek a háborús veteránoknak megbirkózni a fizikai és mentális traumával.
  • Volodimir Zelenszkij kitart amellett, hogy folytatni kell a gabonaexportot.
  • A jelenleg érvényes szerződés szerint 2024-ig a Gazprom 40 milliárd köbméter gázt szállít Európába Ukrajnán keresztül.
  • Külföldi katonai bázisok létesítését tenné lehetővé Ukrajnában az ukrán védelmi miniszter törvénymódosító javaslata.
  • A Commerzbank jelentése szerint a német gazdaság újra recesszióba kerülhet.
  • Összekapcsolta bankközi kommunikációs és átutalási rendszereit Irán és Oroszország, hogy fellendítse a kereskedelmi és pénzügyi tranzakciókat.

A teljes műsor:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!