2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Joe Biden kijelentése hidegzuhany lehet az ukránoknak + videó

Joe Biden amerikai elnök szerint az ukrajnai béke garanciát jelentene arra, hogy Oroszország soha nem lesz képes megszállni Ukrajnát. Úgy véli, ehhez nem szükséges, hogy Ukrajna NATO-taggá válljon. Erről is elmondta a véleményét Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő a HírTV stúdiójában.

  • Háború Ukrajnában - Joe Biden kijelentése hidegzuhany lehet az ukránoknak + videó

Továbbá a tartalomból: 

  • Továbbra is heves harcok dúlnak Harkiv térségében, ahol ismét előretörtek az oroszok. Rakétatámadás érte az ukrajnai Dnyipro városát is, A kijevi kormányerők kénytelenek drónokkal harcolni, katona ugyanis már alig akad. Most épp több ezer rabot engedtek ki a börtönökből azzal a feltétellel, hogy a frontra mennek.
  • Nem csillapodik a háborús pszichózis Németországban: elkészült a németek titkos háborús terve - erről írt a Mandíner. A lap szerint a tervezet szerint nem csak a a Bundeswehrt, hanem a lakosságot is felkészítenék egy esetleges háborúra.
  • A német vezérkar megerősítette, az Egyesült Államok és Franciaország után Berlin is engedélyt adna Ukrajnának, hogy a a német fegyvereket orosz területen is bevessék.
  • Vlagyimir Putyin orosz elnök a minap óva intette a Nyugatot attól, hogy engedélyezzék Ukrajnának nyugati fegyverek bevetését orosz területen. Úgy fogalmazott, a Nyugat a tűzzel játszik.

Vendégeink: 

Adásunkban kapcsoltuk Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőt, majd vendégünk volt Bidló Gábor, a Budagabona ügyvezetője, végül Dunda György ungvári tudósító számolt be a legfrissebb kárpátaljai hírekről. 

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Manfred Weber bevallotta, hogy büntetni akarja Magyarországot + videó

Manfred Weber bevallotta, hogy büntetni akarja Magyarországot + videó

Vannak olyan politikusok Brüsszelben, akik ki nem állhatják a magyarokat, büntetni akarnak bennünket. Nem Orbán Viktort vagy a Fideszt, hanem az egész országot. Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője ilyen. És ezt a saját szájával el is mondta – mondta el Menczer Tamás a Facebookra feltöltött videójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!