2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Ismét kazettás bombákat vetett be Ukrajna

Somkuti Bálint, ifj. Lomnici Zoltán és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb ukrajnai háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában - Ismét kazettás bombákat vetett be Ukrajna

A Brjanszki régió vezetője azt is elmondta: a térségben több fel nem robbant pusztító eszköz hever. Az oroszok közben három órás sortűzzel támadták az ukrán rakéta üzemanyaggyárakat.

Drónokkal és robotrepülőgépekkel támadtak az oroszok -közölte az ukrán légierő. A repülőeszközök többségének célpontja Mikolajiv és Dnyipropetrovszk megye volt.

A támadási hullámok több mint három órán át tartottak. Az orosz védelmi tárca egy rakétaüzemanyaggyár megsemmisítéséről számolt be.

Teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!