2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Ha Zelenszkij elveszíti a háborút, nincs rá szükség többet + videó

Nógrádi György, Gönczi Róbert és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában: Ha Zelenszkij elveszíti a háborút, nincs rá szükség többet + videó

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője csütörtökön újságíróknak kijelentette: ahhoz, hogy dönteni lehessen arról, hogy Oroszország milyen feltételek mellett venne részt a svájci találkozón, „először is meg kellene érteni, hogy miről beszélnek ott, miféle béketervről”.

A tárgyalási folyamat Moszkva részvétele nélkül értelmetlen – szögezte le.

„Gyakorlatilag ott tartunk, hogy Ukrajna bejelentette, hogy ahhoz, hogy élni tudjon, a működéséhez kell hárommilliárd dollár havonta. Egyébként horribilis összegeket kér mindenre. (…) Az oroszok lassan, de mennek előre. (…) Rendkívül fura nyilatkozatok vannak, a Zelenszkij pedig bejelentette, hogy amennyiben Németország nem segít, akkor veszítenek”

-fogalmazott Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő.

Az Európai Parlamentben megszavazták a migrációs és menekültügyi csomagot. A magyar miniszterelnök szerint a migrációs paktum egy újabb szög az EU koporsójában.

„Öt javaslateleme van ennek a javaslat csomagnak, amely végül most szerdán elfogadásra került az Európai Parlamentben. Körülbelül 10 éve vitáztak már erről.„

-mondta Gönczi Róbert, a Migrációkutató Intézet elemzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!