2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Küldetés 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Evakuálnak több oroszországi települést az ukrán határ mentén

Virághalmy Sarolta agrármérnök, újságíró és Kiss-Benedek József biztonságpolitikai szakértő voltak műsorunk vendégei.

  • Háború Ukrajnában - Evakuálnak több oroszországi települést az ukrán határ mentén

Újra légiriadó volt Ukrajnában reggel Szumi, Poltava, Harkiv, Dnyitropetrovszk és Nyikolajev régióiban, valamint Herson és Zaporizsja Kijev által ellenőrzött részein.

Éjszaka több órán át támadták az orosz erők Kijevet drónokkal és rakétákkal, de az ukrán tájékoztatás szerint mindet semlegesítette a légvédelem.

Közben az ukrán erők ismét NATO-rakétákkal lőtték a Donyecket és újra oroszországi területeket támadtak, ezért a csecsen különleges erők offenzívát indítottak Marinka közelében, közölte az orosz védelmi minisztérium.

A Bahmutot elfoglaló Wagner-csoport pedig készen áll Oroszország határvidékének védelmére, miután egész városokat evakuáltak.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában: „Az ukrán gabona valójában amerikai gabona”

Háború Ukrajnában: „Az ukrán gabona valójában amerikai gabona”

Árendás Péter külpolitikai szerkesztő elemezte a legfrissebb híreket, majd Somkuti Bálintot, az MCC Geopolitikai Műhelyének kutatóját kérdezték műsorvezetőink. Adásunk második felében vendégünk volt Bidló Gábor, a Budagabona ügyvezető igazgatója, majd kapcsoltuk Lődár Jenő görögkatolikus áldozópapot.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!