2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 04:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben - 29 rakétatámadást hajtott végre az orosz hadsereg Ukrajnában + videó

Vukics Ferenc katonai szakértő és Csizmadia Tamás jogász, elemző voltak a vendégeink. Mai adásunkban szó volt arról, hogy közös katonai központot hoz létre a NATO Ukrajnával.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben - 29 rakétatámadást hajtott végre az orosz hadsereg Ukrajnában + videó

29 rakétatámadást hajtott végre az orosz hadsereg Ukrajnában, amelyből 16-ot megsemmisített a légvédelem. Az oroszországi Belgorodban ukrán rakétacsapás ért egy bevásárlóközpontot, legalább öt ember meghalt.

Szintén Belgorodban egy olajraktárat próbáltak megtámadni drónokkal. Közben az ukrán hadsereg új vezetője, Olexander Szirszkij bejelentette, hogy visszavonulásra kényszerültek Avgyijivkánál, mert a helyzet „fenyegető és instabil”.

Az információk szerint az avgyijivkai katlan rosszabb, mint Bahmut volt. Az ukrán hadvezetés elhatározta, hogy beveti az egyetlen komoly hadászati tartalékban álló elit dandárját, a 3. rohamdandárt.

Teljes adás: 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!