2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 19:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Ukrajnának elege van Zenelszkijből + videó

Nógrádi György és Sayfo Omar élőben elemezték a legfrissebb híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Ukrajnának elege van Zenelszkijből + videó

Ukrajnán múlik, hogyan használja hatékonyan a fegyvereket - mondta Antony Blinken, az Amerikai Egyesült Államok külügyminisztere.

"A nyugat a legmodernebb fegyvereit nem hajlandó odaadni. Részint azért, mert ellopják, részint azért, mert az oroszok megszerzik, részint pedig azért, mert az ukránok nem tudják használni. Amit látni, hogy a fegyverek védelme, a fegyverek karbantartása teljesen mást jelent Ukrajnában és mást Nyugat-Európában. A második megjegyzésem az, hogy ez a háború már 2 év és pár hónapja tart. Állóháborúvá vált. A svéd vezérkari főnök azt mondta tegnap, hogy ezt a háborút nem lehet megnyerni. Ugyanazt mondja, amit a Vatikán és Magyarország."

- mondta Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő..

Elnökét vesztette Irán

Százezrek búcsúztak a helikopter-balesteben elhunyt elnöktől.

"Irán számos szempontból most kényszerpályán van. Raiszi kormányzata alatt gyakorlatilag az erősen konzervatív szárny megerősödött. (...) Nemzetközi viszonylatban is Irán egy kényszerpályán van. Azt látjuk, hogy az elmúlt időszakban nagyon megromlott a kapcsolat az Egyesült Államokkal, bár kétségtelenül egy fajta optimizmus övezte Joe Biden megválasztását, de azt látjuk, hogy a Dondald Trump által bevezetett 1500 különböző szankció mellé a Biden-kormányzat 700 újabb szankciót léptetett életbe. Emellett, sokkal nagyobb pofon volt Iránnak, hogy megromlott a kapcsolat az Európai Unióval is. "

- fogalmazott a Migrációkutató Intézet vezető kutatója, Sayfo Omar.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nyeregben érezték magukat Szoboszlai Dominikék

Nyeregben érezték magukat Szoboszlai Dominikék

A svácjiaktól elszenvedett 3-1-es vereség után már Németország legjobbjai ellen készül a magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokságon. A csapat tagjai közül többen - köztük a csapatkapitány, Szoboszlai Dominik is - kerékpárral érkezett a bajorországi Weiler-Simmerbergben található bázison megtartott vasárnapi edzésre. 
Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget - jelentette be a honvédelmi miniszter a Facebook-oldalára feltöltött vasárnapi videóban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!