2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Ukrajna kifosztása folyik, ahol Zelenszkij nem tesz semmit + videó

A háború mellett világpolitikai eseményekről is szó volt Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértővel, Magyarics Tamás, Amerika-szekértővel és Dunda Györggyel.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben:  Ukrajna kifosztása folyik, ahol Zelenszkij nem tesz semmit +  videó

NATO-csúcs Brüsszelben, a fő téma Ukrajna támogatása

"Van egy urkán blogger, aki nyugatra menekült. (...) Azt mondta, hogy most Ukrajna kifosztása folyik, ahol Zelenszkij nem tesz semmit a kifosztás ellen. (...) Felsorolja, hogy ez hány milliárd dollár. Fémek, bányák stb. Ezt az USA elviszi. Rendkívül érdekes amit mond. Azonnali hatállyal minden posztját betiltották Ukrajnában. Azt mondja, hogy ez a háború gyakorlatilag így folyik és ami nekem nagyon fura, hogy a lengyel államfő is azt mondta, hogy ha ukránok halnak meg az nem olyan értékes, mintha nyugati katonák halnának meg"

- fogalmazott Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő.

Orosz-ukrán háború az amerikai elnökválasztás tükrében

"Az Egyesült Államokban Ukrajna nyilvánvalóan nem játszik döntő szerepet, tehát az amerikai választásokon a választópolgároknak a döntő többsége belpolitikai kérdésekre koncentrál. Tehát a megélhetési kérdések: benzinár, élelmiszerár, bevándorlás kérdése, a biztonság. (...) Az ukrajnai támogatás 90 százaléka az Egyesült Államokban marad."

- mondta Magyarics Tamás, Amerika-szakértő.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!