2024. 06. 26. Szerda János, Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

A szabadság vára

Következik:

Híradó 12:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Oroszok nélkül nincs béke + videó

Nógrádi György, Lajkó Fanni és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb világpolitikai híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Oroszok nélkül nincs béke + videó

A Brics-tagok sem írták alá a svájci békekonferencia zárónyilatkozatát

"Oroszok nélkül nincs béke. Amit a Zelenszkij mond, hogy a 60 vgy 80 ország, amely aláírja a béketervet az fejtsen ki nyomást Oroszországra és fogadják el a Zelenszkij-féle béketervet. Putyin mondjon le, Ukrajna belép a NATO-ba, ötszáz milliárd eurós jóvátétel, minden terület visszaadása... Ez utópia!"

- fogalmazott Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő.

Rétvári Bence: Brüsszeli bosszú az EU_bíróság ítélete

"A migránsgettók, amiket elvárnak az uniós tagállamoktól, hogy építsük meg őket, tartsák ott a migránsokat egészsen a menedékkérelmüknek az elbírálásáig, pont ezekről szóltak a tranzit zónák, amik Magyarországon is voltak. Most egy olyan köztes állapotban vagyunk, hogy Magyarország megszűntette a tranzit zónákat, mert az Európai Bizottság erre felszólította Magyarországot, most pedig azt várják el, hogy ezeket visszaépítsük. Az a köztes állapot van, hogy megszüntek a tranzit zónák, de a migránsgettókat Magyarország elutasítja és ezért rónak hazánk nyakába egy több milliárdos büntetést"

- mondta Lajkó Fanni, az Alapjogokért Központ elemzője.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb ipari beruházások jöhetnek Kecskemétre + videó

Újabb ipari beruházások jöhetnek Kecskemétre + videó

„Óvodákat, bölcsődéket építünk és igyekszünk felzárkóztatni a várost az ipari fejlődéshez” – így beszélt a következő öt év feladatairól Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere. A kormánypártok jelöltje újrázni tudott június 9-én, több mint 10 százalékkal előzte meg az ellenzéki összefogás jelöltjét.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!