2024. 10. 18. Péntek Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Komment 06:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Nem tudjuk, hol van az igazság és hol van a propaganda + videó

A Napindítóban Horváth József, Nádasi Tamás és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Nem tudjuk, hol van az igazság és hol van a propaganda + videó

Súlyos rakétatámadás - Kijev legnagyobb gyermekkórházát is találat érte

"Az ukrán légvédelem egyre kevésbé hatékony. Úgy tűnik, hogy az oroszok két kiemelt célpont csoportot támadnak: az egyik az energetikai létesítmények, a másik pedig azok a légibázisok, ahonnan elméletileg F16-osok fel tudnának szállni. Itt vannak kakukktojások, amikor a nagyvárosokban látjuk ezeket a tragikus képeket, mint például, hogy egy onkológiai kórházat, ahol kisgyerekeket is kezelnek ért támadás. Nem tudjuk, hogy hol van az igazság és hol van a propaganda ezekben a felvételekben, hiszen láttuk azt akár a Gázai övezetben is, hogy a Hamász előszeretettel használta a kórházakat arra, hogy a saját terroristáit ott bújtassa. (...) Nem tudjuk, hogy egy-egy ilyen egészségügyi intézményen belül az ukrán védelmi szervek létrehoznak-e egy-egy bázist."

- fogalmazott Horváth József, biztonságpolitikai szakértő.

Magyarország és Kína ugyanazt akarja: Békét és jó viszonyt az EU-val

"Az Európai Uniós ügyek miatt, a békemisszió tekintetében volt fontos ez a látogatás, de emellett persze meg lettek erősítve azok a korábbi elhatározások, projektek, amikben megállapodtunk. Mindkét ország biztosította a másik felet arról, hogy az együttműködés tovább fog folytatódni a legmagasabb szinten."

- mondta Nádasi Tamás, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara magyar-kínai tagozatának elnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!