2024. 09. 12. Csütörtök Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Megkegyelmezhet fiának Joe Biden? + videó

A Napindítóban Nógrádi György, Sayfo Omar és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Megkegyelmezhet fiának Joe Biden? + videó

Joe Biden kegyelmet adhat saját fiának

"Január 20-ig elnök Biden, január 19-én kegyelmet ad a fiának, a nemzethez fordul, hogy értsék meg, hogy ő öreg, beteg, szereti a fiát, bocsássanak meg neki. Erre nyilván mindkét stáb felkészül. Erre akkor nincs esély, ha a Trump győz november 5-én, mert abban a percben Biden számára az marad, hogy vagy kegyelmet ad a fiának vagy a fiú börtönbe megy."

- fogalmazott Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő.

Elmaradt iráni válaszcsapás?

"Láthatóan Teherán a bizonytalanságban tartás taktikájához folyamodott és közölte, csak úgy a Hezbollah is, hogy nem sietnek sehova, lesz válasz előbb vagy utóbb, de most még nem. Kivárnak, megvárják a legmegfelelőbb időpontot és kiválasztják a legmegfelelőbb célpontot. (...) Különösen ilyen országokban a konfliktusban résztvevő feleknek meg kell őrizniük az erőnek a látszatát a híveik, támogatóik, családjaik előtt. Egyszerűen nem tehetik meg egyes rezsimek, akik az autoritásukat és legitimitásukat az erőre építik, hogy gyengeséget mutassanak bárkivel szemben."

- mondta Sayfo Omar, a Migrációkutató Intézet vezető kutatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!