2024. 09. 19. Csütörtök Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Libanon-szerte a fegyveresek zsebében robbantak fel a csipogók + videó

A Napindítóban Somkuti Bálint, Bidló Gábor és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb világpolitikai híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Libanon-szerte a fegyveresek zsebében robbantak fel a csipogók + videó

Legkevesebb nyolcan meghaltak és több mint 2700-an megsérültek, amikor az egymás közötti kommunikációra használt személyhívók szinte egy időben robbantak fel.

"A halottak tényét cáfolta a Hezbollah hivatalos kommünikéje, de az tény, hogy egyszerre több száz, sőt egyes hírek szerint háromezer körüli eszköz robbanhatott fel, amelyet a Hezbollah közös kommunikációra használ. Ezeket az eszközöket a hírek szerint az izraeli titkosszolgálat hackelte meg és túlterhelve az akkumulátorokat idézték elő ezeket a robbanásokat. Az interneten több videó is elérhető, melyen jól látható, hogy emberek zsebében, táskájában elég nagy és látványos robbanással semmisülnek meg az eszközök."

- fogalmazott Somkuti Bálint, biztonságpolitikai szakértő.

Várhelyi Olivér megtiszteltetésnek nevezte új biztosi jelölését

"Nem lehet még sokat tudni a jelöltekről, annyira friss még az információ. Az önéletrajzából lehet tudni dolgat és az Európai Uniónak fent van a honlapján mindenkinek az eddigi tevékenysége. Ez az úr több, mint húsz éve van európai uniós politikai közelépben. Az elején szaktanácsadó volt, a későbbiekben különböző jelentések elkészítésében vett részt. Az ami az eddigi tevékenységéből kiemelésre méltó és ami miatt köze lehet az agráriumhoz, az az Európai Unióba importált termékek jelölésével és származás ellenőrzésével foglalkozik."

- mondta Bidló Gábor, a BudaGabona ügyvezető igazgatója.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!