2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Maros Zoltán animációsfilm-rendező portréfilmje 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Irán nem akarja élezni a helyzetet + videó

Nógrádi György, Németh Szilárd és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Irán nem akarja élezni a helyzetet + videó

Éjjel Izrael megtámadta Iránt, válaszul a múltheti iráni csapás miatt. Az AFP jelentése szerint az amerikai tisztviselők megerősítették, hogy Izrael katonai műveleteket hajtott végre Irán ellen, de nem ismertették bővebben ezeket a műveleteket. Az izraeli hadsereg a hírügynökségeknek nyilatkozva azt mondta, hogy nem kommentálja az eseményeket.

„Az, hogy most Irán nem azzal kezdte, hogy megvádolja Izraelt, ez azt mutatja, hogy Irán sem akarja a háborút, mert tökéletesen tudja ennek a háborúnak azért többek közt nehéz a helyzete. Az elmúlt órákban kínai, amerikai, orosz konzultáció volt minden eshetőségre. Nyilván erre is, de hogy pontosan mi történt ott azt soha nem fogják nyilvánosságra hozni, de Irán sem akarja élezni a helyzetet. Azt kérik a nyugati országok G7-es csúcstól kezdve, az ENSZ-en keresztül mindenki, hogy ne legyen izraeli válaszcsapás, mert ha igen, akkor a háború eszkalálódik.”

- mondta Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Moziklip + videó

Szélesvásznú történelem: Moziklip + videó

A Moziklip egy 1987-ben készült magyar zenés szkeccsfilm, amelyet Tímár Péter rendezett. A filmben 18 popzenei és újhullámos előadó mutatkozott be egy-egy klip erejéig. Vincze Lillát és a Varga Miklóst kérdeztük a Szélesvásznú történelemben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!