2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben - Hidat robbantottak Oroszországban + videó

Kusai Sándor volt pekingi nagykövet és Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő voltak a vendégeink. Műsorvezető: Yann Caspar.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben - Hidat robbantottak Oroszországban + videó

Robbanás történt egy vasúti hídon az oroszországi Szamara régióban, a vonatforgalom megszakadt. A híd fémszerkezetei és a kerítés is megsérült, de személyi sérülés nem történt.

A sajtó jelentése szerint az ukrán titkosszolgálat vállalta a felelősséget a robbantásért, mivel a megtámadott vasútszakaszon katonai rakományt szállítottak a frontra. A Csapajevka folyón átívelő hídon szünetel a vasúti forgalom.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!