2024. 07. 20. Szombat Illés napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Beindult a propaganda Ukrajnában + videó

A Napindítóban Hidegkuti Kontantin, Bidló Gábor és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Beindult a propaganda Ukrajnában + videó

Több halálos áldozata is van a kijevi gyermekkórházra mért rakéta támadásnak

Miközben szörnyű felvételek járják be a világhálót arról, hogy egy kijevi gyerekkórházat ki kellett üríteni egy orosz támadás után, a moszkvai védelmi minisztérium tagadja, hogy orosz rakéta találta volna el a létesítményt. Azt állítják: az épületre egy eltévedt ukrán légvédelmi rakéta zuhant rá.

"Ezek a támadások nem állnak le, csak a földrajzi elhelyezkedésük tud változni. (...) Lehet látni bizonyos mértékű koncentrációkat. Ami ennél a támadásnál érdekes lehet, hogy az ukrán légvédelem gyakorlatilag csődöt mondott. Ha azt nézzük, számos olyan videó van, ahol látszik, hogy 6 orosz cirkáló rakéta bármilyen gond nélkül el tudta találni a célpontját. (...) Az ukrán légvédelmi kapacitások is végesek. Másrészt ezt a véges kapacitást oroszország az elmúlt időszakban (...) szisztematikusan felszámolja."

-fogalmazott Hidegkuti Konstantin, nemzetközi kapcsolatok szakértője, a moszkvater.com állandó szerzője.

Piacvédelem minőségbiztosítási alapokon

"A nemzetközi gyakorlatban három szintű minőségellenőrzés figyelhető meg. Ezeket használjuk. Van a legalsóbb szint, ez a helyi, a termelőknél végzett minőségmeghatározás, minsőégkövetelmények a megtartásának az ellenőrzése. (...) A második szint, amikor viszonta betakarított termény/termék piacra kerül. Annak a minőségét már meg lehet határozni. Ott egy konkrét áru konkrét minőségét tudják megnézni. A harmadik szint pedig már élelmezési és egészségügyi szempontokat vesz nagymértékben figyelembe"

- mondta Bidló Gábor, a BudaGabona ügyvezető igazgatója.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ujjong a Hamász

Ujjong a Hamász

A Hamász iszlamista palesztin mozgalom pénteken üdvözölte a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICJ) véleményét, amely szerint törvénybe ütköző, hogy Izrael továbbra is megszállva tartja az 1967-ben megszállt palesztin területeket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában - Megpróbálták megölni Putyint + videó

Háború Ukrajnában - Megpróbálták megölni Putyint + videó

Az ukrán biztonsági szolgálatok sikertelenül próbáltak merényletet elkövetni Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen - ezt állítja a szervezet vezetője. Erről beszélt a Háború Ukrajnában című műsorban Kis Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Stier Gábor a Moszkvater.com főszerkesztője Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!