2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Az EU politikusainak egy részének elment a józan esze + videó

Horváth József, Gönczi Róbert és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb világpolitikai híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Az EU politikusainak egy részének elment a józan esze + videó

Az Ukrajnának szánt egyre több pénz és fegyver egyre nagyobb pusztítást eredményez

Márpedig mi nem akarunk látni magyar embereket az ukrán-orosz háború frontvonalában, és mi nem akarjuk, hogy a magyar fiatalokat elvigyék Ukrajnába, mert ez nem a mi háborúnk, ehhez a háborúhoz nekünk semmi közünk. Határozottan felszólítjuk mindazokat az európai politikusokat, akik kötelező sorozáson gondolkoznak, hogy azonnal fejezzék be! El a kezekkel a közép-európai fiataloktól, el a kezekkel a magyar fiataloktól! – közölte Szijjártó Péter.

"Úgy tűnik pillanatnyilag mintha az Európai Unió politikusainak egy jó részének elment volna a józan esze. (...) Látható, hogy a magyar állásponttal szemben a józan ész az szabadságra ment. Tehát az európai fiatalok, az európai emberek jövőjével úgy dobálóznak vagy szórakoznak, hogy közben ezek a politikusok meggyőződésem szerint fel sem mérik azt, hogy mivel játszanak."

- mondta Horváth József, biztonságpolitikai tanácsadó.

Migrációs paktum gyakorlatban

Az EP-választások után felerősödhet a migrációs paktum kérdése.

"Itt egy komplex paktumról van szó, ami próbálná megindítványozni azt, hogy kicsit egységesítve legyen a határvédelmi mechanizmus. (...) A valódi probléma az, hogy számos olyan pontja van ennek a paktumnak, ami nem ad egyértelmű választ, vagy ami hibás választ ad, ami semmiféleképpen nem lesz működőképes és ezt egyre több és több tagállam ismeri fel."

- fogalmazott a Migrációkutató Intézet elemzője, Gönczi Róbert.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!