2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Amit az Unióban csinálnak az keresztülvihetetlen és Európa-ellenes + videó

Nógrádi György, Lajkó Fanni és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb világpolitikai híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: Amit az Unióban csinálnak az keresztülvihetetlen és Európa-ellenes + videó

A sorkatonaság és migrációs kérdése is változhat a EP-választások után?

"Remélem, hogy a migrációs csomag is módosulásokon megy át, mert amit most csinálnak az keresztülvihetetlen és Európaellenes. Európába nem migránsok kellenek. Európának a saját nyugdíjasai kellenek, a saját jól képzett szakmunkásai stb. Amit mondtak, hogy a migráns egy érték és a volt német szociáldemokrata kancellár azt mondta, hogy a migráns többet ér, mint az arany. Hát én adok neki néhány migránst, ha aranyat küld cserébe... Rendkívül buta nyilatkozatok tömkelege hanzott el és Európa elment a Néppárttól jobbra, meglátjuk, hogy ez milyen eredményre fog vezetni."

- fogalmazott Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő.

AZ EP-választások hatása az orosz-ukrán háborúra

"Egyértelműen kitűnik az ellenzéki politikai térfélből most az, hogy Orbán Viktor politikája mennyire követendő példa ha az Európai Unió jövőjének meghatározásáról van szó. Hiszen ha megnézi valaki Magyar Péter nyilatkozatait, akkor egyértelmű, hogy ő is hasonló módon gondolkozik a migráció kérdéséről vagy akár a föderális Európai Unióról. De az is érdekes, hogy mi az amit a magyar választók szeretnének. Pont a választások utolsó pillanataiban egy új közvéleménykutatás került napvilágra, ami azt mutatja, hogy a magyar emberek 75%-a azt várja el a Brüsszelbe delegált Európai Parlamenti képviselőktől (...), hogy a kormánynak az EU-s politikáját kövessék"

- mondta Lajkó Fanni, az Alapjogokért Központ elemzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!