2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: A közelgő végveszély képével próbálja Ukrajna felsrófolni a támogatásokat + videó

Somkuti Bálint, biztonságpolitikai szakértő, Bidló Gábor, a BudaGabona ügyvezető igazgatója és Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában és Izraelben: A közelgő végveszély képével próbálja Ukrajna felsrófolni a támogatásokat + videó

Az orosz hadsereg nagyszabású támadó hadműveletre készül a nyár elején. Ha az Amerikai Egyesült Államok addigra nem oldja fel az Ukrajnának nyújtott katonai segélyt, akkor az ellenséges offenzíva nagyon komoly kihívások elé állítja majd az ukrán fegyveres erőket.

Ukrajna nem rendelkezik a szükséges mennyiségű fegyverrel, hogy az adott körülmények között sikeresen ellenálljon az orosz inváziónak, a megszállók így minden nap visszavonulásra kényszerítik az ukrán csapatokat – hívta fel a figyelmet Volodimir Zelenszkij ukrán elnök.

„A korábbi optimista felfogás helyett igyekeznek most az ellenkezőjével sokkolni a nyugati közvéleményt. Az látható, hogy az ukrán vezetés most egy másik fajta megközelítést alkalmaz és a közelgő végveszély képével igyekeznek a támogatást felsrófolni”

- mondta Somkuti Bálint, biztonságpolitikai szakértő..

Nincs megoldás a mezőgazdasági válságra az EU-ban

„A gazdatüntetések egyik hozadéka az lett, és ez egy fontos eredmény, hogy legalább a brüsszeli bizottság és a brüsszeli szakértői réteg meghallotta, hogy a gazdák mit szeretnének.  A következő lépés az volt, hogy bizonyos intézkedéseknek a számonkérését és kötelező bevezetését elodázták”

- fogalmazott Bidló Gábor, a BudaGabona ügyvezető igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - VV Fanni halott + videó

Radar - VV Fanni halott + videó

Az egykori valóságshow szereplőt a jogerős ítélet szerint 2017-ben meggyilkolták, ám halálának tényét csak most állapították meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!