2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

A herceg - Esterházy Pál

Következik:

Híradó 12:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Dühösek a nyugati országok Németország határozatlansága miatt

Vendégeink: Kiss Rajmund, az MCC diplomácia műhelyének vezetője és Vukics Ferenc katonai szakértő, a Nemzetvédelmi Szabadegyetem Alapítvány alapítója. Majd érkezett a stúdióba Csizmadia Tamás elemző. 

  • Háború Ukrajnában: Dühösek a nyugati országok Németország határozatlansága miatt

A tartalomból: 

  • Oroszország új offenzívára készül - közölte az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács, orosz haditudósítók szerint pedig az orosz hadsereg 4-5 kilométerre zaporozsija mellett halad el ezekben az órákban és elérte Orekhovot, a harcoknak civil áldozatai is vannak.
  • Olaf Scholz német kancellár az Elysee-szerződés Franciaország és Németország általi aláírásának 60. évfordulója alkalmából videóüzenetben köszöntötte a franciákat, ám hirtelen, Vlagyimir Putyinról és az ukrajnai konfliktusról kezdett beszélni. Azt mondta, Putyin nem fog nyerni, és Ukrajna továbbra is fegyvereket és katonai felszereléseket fog kapni a Nyugattól.
  • Japán is támogatást nyújt Ukrajnának, a kiotói hírügynökség beszámolója szerint, ukrán sappereket képeznek ki, és aknakeresőket adnak, a Kijevnek nyújtott katonai segítség részeként. Az újabb fegyveres támogatások hírére reagálva, Putyin szövetségese, Vjacseszlav Vologyin azt mondta, globális katasztrófához fog vezetni, ha a nyugati szövetségesek továbbra is fegyvereket szállítanak Ukrajnába.
  • Néhány szövetséges elégedetlen azzal, ahogyan a NATO védelmi minisztereinek pénteki találkozóján nem született döntés a nehéz harckocsik Ukrajnába történő szállításáról.

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napindító - Egyensúlytorna az egészségünkért

Napindító - Egyensúlytorna az egészségünkért

Mozogni idősebb korban is szükséges, a preventív szenior torna 50 év felett szinte kötelező! Sokan nem gondolnak bele hogy az idősebb korban végzett testmozgás jóval nagyobb változást hoz életminőségünkben, mint a fiatalok esetében. Vendégünk volt Kovács Krisztián senior tréner.
Napindító – Az örök fiatalság titka

Napindító – Az örök fiatalság titka

A Gold zumbát kifejezetten a túlsúlyosoknak, illetve az idősebb korosztályba tartózóknak, egészségükben sérülteknek állították össze! Riporterünk Farkasné Erzsébet egy óráját látogatta meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!