2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Ahogy éltem, úgy fogok meghalni

Következik:

A trónfosztott királyság 11:25

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Csecsen erők váltották fel a Wagner-csoportot

Vukics Ferenc katonai szakértő és Caspar Yann francia újságíró elemezték a legfrissebb háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában - Csecsen erők váltották fel a Wagner-csoportot

Súlyos harcok zajlanak a zaporizzsjai Orehovnál, a felvételek tanúsága szerint sok ukrán katona esett el a lövészárkokban.

Heves harcok vannak Bahmutnál is, ahol a csecsen erők váltották fel a Wagner-csoportot.

Az ukrán fegyveresek donyecki területeket is támadtak, intenzív csata folyik az Antonovszkij híd elfoglalásáért.

Kijev energetikai infrastruktúráját támadás érte a hétvégén, a hatóságok arra kérték a lakosokat, hogy korlátozzák a légkondicionáló berendezések használatát.

A szmolenszki atomerőmű közelében pedig felrobbant egy rakéta az ukrán offenzíva során, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese súlyos fenyegetést fogalmazott meg. Dmitrij Medvegyev azt mondta: "Ha beigazolódik, hogy az atomerőművet NATO-rakétákkal támadták, akkor Moszkvának meg kell fontolnia egy ukrajnai és a kelet-európai nukleáris létesítmények elleni egyidejű orosz csapás forgatókönyvét."

A teljes adás:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!