2023. 03. 23. Csütörtök Emőke napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: csak korlátozott sikereket hozhat a moden nyugati harckocsik ukrajnai bevetése

Tóth Gábor külpolitikai szakértő elemezte a legfrissebb híreket, majd Horváth József biztonságpolitikai szakértőt kérdezte Zavaros Eszter és Perjési Tamás, majd Skype-on kapcsoltuk ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogászt és Dunda György kárpátaljai tudósítót.

  • Háború Ukrajnában: csak korlátozott sikereket hozhat a moden nyugati harckocsik ukrajnai bevetése

Licitháborútól tart a német kancellár, aki szerint Ukrajna igényeire kellene koncentrálniuk az európai vezetőknek ahelyett, hogy politikai tőkét kovácsolnának a fegyverszállítmányokból. Eközben Boris Johnson korábbi brit miniszterelnök állítja, Putyin elnök rakétatámadással fenyegette az ukrajnai háború kirobbanása előtt. Törökország pedig jelezte, a finnek NATO-csatlakozását támogatnák, Svédország ellen azonban fenntartja a vétóját.

Olaf Scholz kiemelte, hogy országa Ukrajna legnagyobb támogatója az Európai Unióból, és világszinten is csak Nagy-Britannia és az Egyesült Államok említhető velük egy szinten.

Közben Boris Johnson, korábbi brit miniszterelnök azzal állt elő, hogy Vlagyimir Putyin közvetlenül az ukrajnai háború előtt megfenyegette.

Moszkva pedig nem késlekedett a válasszal: habár nem Putyin elnök személyesen, de a Kreml szóvivője azt mondta: Boris Johnson hazudik.

Teljes adás: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb bizottsági vizsgálat indul a dollárbaloldal ügyében

Újabb bizottsági vizsgálat indul a dollárbaloldal ügyében

Újabb bizottsági vizsgálat indul a dollárbaloldal ügyében - mondta el az országgyűlés gazdasági bizottságának elnöke a Magyar Nemzetnek. Bánki Erik arról tájékoztatott: a parlament gazdasági bizottságának következő ülésén napirendre kerül az Állami Számvevőszék elnökének beszámolója a guruló dollárok ügyben lefolytatott vizsgálatról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!