2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Biden: Az amerikai tankok átadása nem támadó fenyegetés Oroszország számára

Vendégeink voltak Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Műsorvezető: Árendás Péter.

  • Háború Ukrajnában - Biden: Az amerikai tankok átadása nem támadó fenyegetés Oroszország számára

Ez nem támadó fenyegetés Oroszország számára – így fogalmazott Joe Biden, azt követően hogy bejelentette az Egyesült Államok 31 M1-es Abrams harckocsit küld Ukrajnába.

Ezzel ellentmondva saját korábbi érvének, amely szerint a tankok túl nehezen működtethetőek az ukránok számára. Az amerikai döntés annak nyomán született, hogy Németország beleegyezett abba, hogy 14 Leopard 2-es harckocsit küldjön saját készleteiből.

Berlin azt állította, hogy a Leopárdokat csak akkor küldik el, ha az Egyesült Államok leteszi az asztalra a saját Abrams-ait. Az indok az volt, hogy Németország nem akarta kivívni Oroszország haragját anélkül, hogy az Egyesült Államok hasonlóképpen elkötelezné magát saját tankjai átadásával.

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!