2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A szabadság bolond körei 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Befolyásolja Zelenszkij megítélését az orosz katonák kivégzéséről kiszivárgott videó

A Háború Ukrajnában című műsorunk elején Boros Imre közgazdász és Vukics Ferenc katonai szakértő voltak a vendégeik. Később pedig érkezett hozzánk Hortay Olivér, a Századvég kutatóintézet üzletágvezetője.

  • Háború Ukrajnában: Befolyásolja Zelenszkij megítélését az orosz katonák kivégzéséről kiszivárgott videó

Elemzők szerint fordulatot jelenthet az ukrán kormány nemzetközi megítélésben az, hogy a sajtó nyilvánosságra hozta, és bizonyító erejűnek nevezte az orosz katonák kivégzéséről szóló videót.

A Roszatom vezetője közölte, a Föderáció nem tart nehézfegyvereket a zaporozzsijai atomerőműben, hanem könnyű kézi lőfegyverekkel felszerelt egységekkel őrzi a létesítményt. Mindezt a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség képviselőjével folytatott isztambuli tárgyalás után nyilatkozta a vállalat első embere.

Eközben orosz hírforrások szerint eláraszthatja az ukrán vízi erőmű Moldova szántóföldjeit, miután Kijev növelte a vízkibocsátást a létesítményben. Egyelőre sárga jelzés van érvényben, és a lakosság nincs veszélyben a moldovai vízgazdálkodási hivatal szerint.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában – A szakértők szerint a napokban nem, de később viszont válaszcsapást indíthat Izrael + videó

Háború Ukrajnában – A szakértők szerint a napokban nem, de később viszont válaszcsapást indíthat Izrael + videó

Minden azon múlik, hogy elvesztik-e a fejüket a Közel-Keleten. Ha igen, a háború kiterjedhet. Erről beszélt Kis Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Stier Gábor, a Moszkvatér.com főszerkesztője, valamint Toldi Ottó, a Klímapolitikai Intézet kutatásvezetője a Háború Ukrajnában című adásunkba Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!