2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

A herceg - Esterházy Pál

Következik:

Híradó 12:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Befolyásolja Zelenszkij megítélését az orosz katonák kivégzéséről kiszivárgott videó

A Háború Ukrajnában című műsorunk elején Boros Imre közgazdász és Vukics Ferenc katonai szakértő voltak a vendégeik. Később pedig érkezett hozzánk Hortay Olivér, a Századvég kutatóintézet üzletágvezetője.

  • Háború Ukrajnában: Befolyásolja Zelenszkij megítélését az orosz katonák kivégzéséről kiszivárgott videó

Elemzők szerint fordulatot jelenthet az ukrán kormány nemzetközi megítélésben az, hogy a sajtó nyilvánosságra hozta, és bizonyító erejűnek nevezte az orosz katonák kivégzéséről szóló videót.

A Roszatom vezetője közölte, a Föderáció nem tart nehézfegyvereket a zaporozzsijai atomerőműben, hanem könnyű kézi lőfegyverekkel felszerelt egységekkel őrzi a létesítményt. Mindezt a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség képviselőjével folytatott isztambuli tárgyalás után nyilatkozta a vállalat első embere.

Eközben orosz hírforrások szerint eláraszthatja az ukrán vízi erőmű Moldova szántóföldjeit, miután Kijev növelte a vízkibocsátást a létesítményben. Egyelőre sárga jelzés van érvényben, és a lakosság nincs veszélyben a moldovai vízgazdálkodási hivatal szerint.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!