2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Küldetés 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában – Bahmut környéke marad az összecsapások epicentruma

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel, Tóth Máté energiajogásszal és Dunda György kárpátaljai tudósítónkkal élőben elemeztük a legfrissebb ukrajnai háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában – Bahmut környéke marad az összecsapások epicentruma

A Nova Kahovka-i gátnál történt robbanás mellett az oroszok újabb csapásokat mértek Kijevre, az ukránok azt állítják: több mint húsz cirkálórakétát lőttek le. A föderáció pedig azt, hogy 1500 ukrán katonával végeztek és megsemmisítettek több Leopard harckocsit is.

Igor Konasenkov altábornagy közölte: a nyolc német Leopard tank mellett három francia és 28 ukrán harckocsit is kilőttek.

A fegyveres erők offenzívája folyamatban van, de nem a déli irányban, amire az oroszok számítottak, hanem Bahmut közelében – erről már az ukrán védelmi miniszterhelyettes számolt be.

Maljar szerint Bahmut környéke marad az összecsapások epicentruma.

A Wagner orosz zsoldoshadsereg vezetője sem hagyta szó nélkül, hogy az orosz erők elvesztettek egy falut Bahmut közelében. Jevgenyij Prigozsin szerint a védelmi minisztérium taktikája két héten belül további kudarcokhoz fog vezetni.

Győzni fogunk, és ezt az oroszok is tudják – közölte az ukrán elnök esti videóbeszédében.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Háború Ukrajnában: „Az ukrán gabona valójában amerikai gabona”

Háború Ukrajnában: „Az ukrán gabona valójában amerikai gabona”

Árendás Péter külpolitikai szerkesztő elemezte a legfrissebb híreket, majd Somkuti Bálintot, az MCC Geopolitikai Műhelyének kutatóját kérdezték műsorvezetőink. Adásunk második felében vendégünk volt Bidló Gábor, a Budagabona ügyvezető igazgatója, majd kapcsoltuk Lődár Jenő görögkatolikus áldozópapot.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!