2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Az ukránok szerint az oroszoknak dolgozik a Financial Times + videó

Az ukrán energiaügyi minisztérium azzal vádolta meg a Financial Times című lapot, hogy valótlanságokat terjesztett az ország elektromos hálózatának állapotáról, és azt állította, hogy az ilyen tudósításokkal Oroszország kezére játszanak. Egyebek közt erről beszélt Stier Gábor a Moszkvater.com főszerkesztője Virághalmy Sarolta szerkesztő- műsorvezetővel a Háború Ukrajnában című műsorban.

  • Háború Ukrajnában - Az ukránok szerint az oroszoknak dolgozik a Financial Times + videó

Az ukrán energiaügyi minisztérium hevesen vitatta a cikket, és a Facebookon azt állította, hogy az „az orosz érdekeket szolgáló dezinformációs és katonai befolyásolási törekvés” minden jegyét magán viseli. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!