2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Az oroszok száz különböző típusú rakétát is gyárthatnak havonta

Vukics Ferenc katonai szakértő és Sayfo Omar, a Migrációkutató vezető kutatója voltak a Háború Ukrajnában című műsor vendégei.

  • Háború Ukrajnában - Az oroszok száz különböző típusú rakétát is gyárthatnak havonta

Olekszij Gromov, az ukrán vezérkar fő operatív igazgatóságának helyettes vezetője szerint az Orosz Föderáció havonta körülbelül száz különböző típusú rakétát is gyárthat. Gromov szerint az orosz hadiipari komplexumnak még a háború alatt is sikerült növelnie a gyártási ütemet.

Úgy véli, hogy akár több mint tíz Iskandert, 30 Kalibr-t és 60 légi indítású cirkálórakétát, köztük a Kinzhal-t sikerül az oroszoknak minden hónapban termelniük.

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!