2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Az orosz külügyminisztérium még nem kommentálta, honnan érkezhettek a Krímet támadó drónok

Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász voltak a Háború Ukrajnában vendégei.

  • Háború Ukrajnában - Az orosz külügyminisztérium még nem kommentálta, honnan érkezhettek a Krímet támadó drónok

Adásunkban arról volt szó, hogy veszélyes helyzetben van a világ mert a pénzügyi háttérhatalom szereplői tíz körömmel kapaszkodnak egyeduralmukba, amivel végletekig feszítik az orosz-ukrán konfliktust is.

A pszkovi reptér elleni támadást Észtországból hajtották végre, amely NATO-tagállam, és ahonnan a repülőtér mintegy 80 kilométerre van. Ez a feltételezés terjed több orosz katonai Telegram-csatornán is azt követően, hogy szerdán éjjel egy Észtországgal és Lettországgal határos orosz területet ért dróntámadás.

Az orosz repülőteret a források szerint 20 ukrán drón támadta meg. A drón egy üzemanyag-utántöltő komplexumot talált el és négy IL-76-os szállítógépet rongált meg. Dróntámadásokat hárítottak el Orjolban és Brjanszkban is. Válaszul az orosz hadsereg katonai és infrastrukturális létesítményeket támadott Ukrajnában: a legnagyobb csapás Kijevet érte.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!