2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Az elmúlt hónapok legnagyobb orosz előretörése zajlik

Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő és Kiss Rajmund, az MCC Diplomáciai Műhelyének vezetője voltak a Háború Ukrajnában vendégei.

  • Háború Ukrajnában - Az elmúlt hónapok legnagyobb orosz előretörése zajlik

A hétvégén több hullámban támadtak az oroszok Odessza, Harkiv, Lviv, Kijev térségében. A kelet-ukrajnai Dnyipróban történt tragédia után háromnapos gyászt hirdettek, miután szombaton rakétatalálat ért egy lakóházat, amely összeomlott.

Az áldozatok száma 29, legalább 70 sebesültről tudunk, a mentés most is zajlik. Az ukrán elnök főtanácsadója megerősítette, hogy a lakóházra zuhant orosz rakétát a levegőben lőtték le a kijevi erők.

Olekszij Aresztovics a közösségi oldalán azt írta: "a tragédia nem történt volna meg, ha nincs az orosz csapás”. Hozzátette: "Senki sem fogja Ukrajnát hibáztatni, mint ahogy akkor sem hibáztatták, amikor a légvédelmi rakétánk lezuhant Lengyelországban, és megölt két lengyel állampolgárt”.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!