2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Atombombák szállítására is képes nagy hatótávolságú bombázó szállt fel Oroszországban

Műsorunk vendégei Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász voltak, merthogy felszállt tegnap egy atombombák szállítására is képes nagy hatótávolságú bombázó Oroszországban, miután az ukránok drónokkal támadták meg a Kremlt.

  • Háború Ukrajnában - Atombombák szállítására is képes nagy hatótávolságú bombázó szállt fel Oroszországban

Ukrán dróntámadás érte éjjel a dél-oroszországi olajfinomítókat a Rosztovi és a Krasznodari területen. Ukrajna nagy részén és Kijevben is tegnap légiriadó volt percekkel azután, hogy az oroszok megtorlást ígértek a Kreml elleni dróntámadás miatt.

Az ukrán vezérkar jelentése szerint 41 légicsapást mértek az orosz erők. Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter nem erősítette meg és nem is tagadta Kijev részvételét a dróntámadásban, amelyet az orosz légvédelem meghiúsított.

Moszkva az incidenst terrortámadásnak és Vlagyimir Putyin elleni merényletnek minősítette, hozzátéve, hogy a dróntámadási kísérlet lehetetlenné tett bármilyen tárgyalást a kijevi rezsimmel. Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács helyettes titkára szerint ezután "nem maradt más lehetőség, mint Zelenszkij és bandájának fizikai likvidálása."

Szerda délután az Ukrán Fegyveres Erők Légiereje figyelmeztetett, hogy nagyszabású légiriadót aktiváltak Ukrajna nagy részén és a fővárosban is, mert egy Tu-22M3, atombombák szállítására is képes, nagy hatótávolságú bombázó felszállt Oroszországban.

Az amerikai külügyminisztérium szerda este biztonsági riasztást adott ki az Ukrajnát érintő “rakétatámadások fokozott veszélyéről” az ukrajnában tartózkodó állampolgárainak

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A választáson túl vagyunk, de az eredményen közel sem + videó

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) szerdai ülésén elrendelte a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámolását. A HírTV Napi aktuális című műsorának vendége volt Trencséni Dávid újságíró és Kovács András, az Origo főmunkatársa.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!