2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Hitvallók és ügynökök 11:00

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában - Amerikai katonai szakértők szerint Kijev pazarlóan bánik a katonai eszközeivel

Adásunk elején Kis Bendek József biztonságpolitikai szakértő és Csizmadia Tamás elemző-újságíró voltak a vendégeink, később pedig érkezik hozzánk Nikola de Lamberterie francia újságíró.

  • Háború Ukrajnában -  Amerikai katonai szakértők szerint Kijev pazarlóan bánik a katonai eszközeivel

A végéhez közeledik a Bahmutért folytatott pusztító hatású közdelem a donbasszi fronton. A helyzet rosszabbodásával a nyugati média korábbi állításaival ellentétben már azt mondja, hogy nem egy stratégiailag fontos városról van szó - írja Vukics Ferenc katonai szakértő.

Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter a Bild című német lapnak adott interjújában már azt nyilatkozta, hogy Moszkva legfeljebb egy „kis győzelmet” aratna Bahmut elfoglalásával, és míg a várost hatodik hónapja ostromló orosz fegyveresek közül naponta nagyjából ötszázan esnek el vagy sebesülnek meg, az ukrán csapatok veszteségei sokkal kisebbek. A helyszíni riportok ezt a véleményt nem támasztják alá.

Eközben az orosz hadsereg megsemmisítette az ukrán Azov alakulat parancsnoki állását a Zaporizzsja megyei Marijivka falu közelében. A Wall Street Journal pedig arról ír, hogy az ukrán hadsereg tisztjei elismerték, hogy számos egységet, köztük a legképzettebbeket is, legyőzték az elmúlt hónapokban a Bahmutért vívott csatákban.

Teljes adás: 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!