2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba 11:05

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: A háború hatása a magas olajár + videó

Hidegkuti Konstantin, Tóth Máté és Dunda György élőben elemezték a legfrissebb háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában: A háború hatása a magas olajár +  videó

Alapvetően, ha a frontokat vizsgáljuk kettő fő szektorra koncentrálódnak most az események. Az egyik az a Donyecki agglomeráció, a másik pedig Bahmut térségében Csasziv Jar.
Érdemes az utóbbival kezdeni, ahol Csasziv Jar-nál az orosz fél gyakorlatilag már megkezdte az idézőjeles előkészítési munkálatokat a város ostromához, ahol egyfajta bekerítő műveletet látunk kibontakozni.

-fogalmazott Hidegkuti Konstantin, nemzetközi kapcsolatok szakértője, a moszkvater.com állandó szerzője a frontvonalakat elemezve.

Fél éves csúcson az olajár

„Jelenleg tényleg fél éves csúcsot ért el az olajár. Kilencven dolláros hordónkénti ára van a Brent típúsú kőolajnak és lényegében néhány dollárral lemaradva követi a WTI, a West Texas Intermediate olaj is. (…) Ezek már a májusi-júniusi jegyzések, tehát ami jön. Feltartóztathatatlanul. Jelenleg azt látjuk, hogy kimondottan azoknak a háborús eseményeknek a következményei, amik ugye most történnek. Az egyik a vörös-tengeri részen történik, ezt árazza be a piac, a másik pedig az, ami az orosz-ukrán fronton történik.”

- mondta Tóth Máté, energiajogász.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!