2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Háború Ukrajnában

Dunda György: Drasztikusan csökkent a férfiak átlagéletkora Ukrajnában + videó

Megdöbbentő adatot közölt az ukrán Szociális Minisztérium.

  • Dunda György: Drasztikusan csökkent a férfiak átlagéletkora Ukrajnában + videó

„A háború kitörése óta 66-ról 57 évre csökkent a férfiak várható élettartama. Ami azt is jelenti, hogy ha az átlagot vesszük, akkor Ukrajnában a férfiak már nem is élik meg a nyugdíjkorhatárt, ami jelenleg 63 év” – mondta Dunda György.
Hozzátette, a Szociális Minisztérium magyarázata szerint ennek okozója nyilvánvalóan a háború, de nagyon megnőtt a halálos kimenetelű balesetek száma is, illetve az ukrán egészségügyi ellátórendszer romlása, ráadásul az elszegényedés mértéke is megugróban van.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!