2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Garázs

Garázs: Mérföldkő az elektromos autózásban

Egyre népszerűbbek az elektromos és a hibrid autók, amelyek hatótávolsága a fejlesztések hatására látványosan növekszik.

  • Garázs: Mérföldkő az elektromos autózásban

A 2019-es fankfurti autószalonban mutatták be azt az első elektromos autónak tervezett platform rendszert az MEB-t, ami a közeljövőben harminc új modellnek ad alapot az elektromos autózásban. A Wolksvagen már több ikonikus darabot is gyártott már így, pl. a bogarat és a golfot. Ezek az egész autózás történelmében mérföldkőnek számítottak. Az új ID. modellcsalád is egy ilyen új mérföldkövet fog az elektromos autózás területén képviselni. Ez az autó teljes mértékben az elektromos autózás kívánalmainak megfelelően épült. A hatótávolsága 330 és 550 km közé tehető, illetve egy középkategóriás golf áráért is beszerezhető. Egy alternatív lehetőséget biztosít a vásárlóknak, hogy elektromos autóval, vagy még hagyományos belső égésű motorral szeretnének közlekedni a jövőben.

A műsorban bemutatták a Seat új modelljeit is. A Tarraco elsősorban egy 116 lóerős elektromotorral van ellátva, illetve ezzel párhuzamosan egy 150 lóerős benzinmotor hajtja. Az együttes teljesítménye így 246 lóerő. Az elektromotor több mint 50 km-es hatótávolságot fog majd teljesen elektromos hajtással megtenni.

A műsorban a Hyunday egy jövőbemutató koncepcióját is megismerhetik a nézők.

Teljes műsor:

Hír TV 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Garázs: Íme a dinamikus SEAT Leon

Garázs: Íme a dinamikus SEAT Leon

Kicsit nagyobb, kicsit dinamikusabb, kicsit fiatalosabb az új SEAT Leon. Fogyasztásáról, felszereltségéről és a változásokról bővebben a Garázsban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!