2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Garázs

Garázs: Audi A3 a fókuszban

Az e heti Garázs magazinban elsőként az új Audi A3 mutatkozott be, majd a nők által imádott francia Renault Captur.

  • Garázs: Audi A3 a fókuszban

Kicsit nagyobbnak tűnik és első látásra olyan, mintha nem is az A3 lenne, hanem egy teljesen új modell született volna. 

Elsőként, ami nagyon pozitív, hogy viszonylag magasabb emberek is bárhol kényelmesen elférnek, a csomagtartó is jól pakolható. Teljesen a minimál stílust képvisel, minden nagyon modern és érintőképernyős. Ahogy a műsorvezető fogalmazott, kényelmes vele az együttélés. Az ára is hozza a megszokottat, 8 felett indul és 12 körül már el is lehet hozni egy ilyen felszereltségűt, mint amit az adásban bemutattunk. 

A műsor második részében a Renault Captur-re fókuszáltunk. Nemcsak designban, de műszakilag is sokat fejlődött a nők egyik kedvence. 

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Garázs: Íme a dinamikus SEAT Leon

Garázs: Íme a dinamikus SEAT Leon

Kicsit nagyobb, kicsit dinamikusabb, kicsit fiatalosabb az új SEAT Leon. Fogyasztásáról, felszereltségéről és a változásokról bővebben a Garázsban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!