2021. 09. 28. Kedd Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Felfedező

Boldogok a sörkészítők!

Önök tudják, ki a sörfőzők védőszentje? Belgiumban minden évben megünneplik pártfogójukat a világhírű ital készítői, a sörük pedig egyházi áldásban részesül. Vajon ettől finomabb lesz? Adásunkból az is kiderül, hogy Kubában hányféle dologra használják a gumióvszert. Garantáltan meg fognak lepődni.

További epizódok

Eminementáli

A legfinomabb svájci sajt ízét is lehet fokozni, ha hiphop muzsikát játszunk le neki. 2019. március 23.

Pihentető

A digitális kór - gyógy-szemfedő a képernyőt bámulóknak. 2019. március 09.

Élő szövet a fémvázon

A Terminátorra már nagyon erősen emlékeztető fejlemények zajlanak egy mérnöki stúdióban és egy művészeti galériában. 2019. február 23.

Legfrisebb híreink

Szemétből divat

A divatipar is egyre komolyabban fordul az újrafelhasznált anyagok használatához, hiszen ma már trendi az ökotudatosság.

Lagzi Lajcsi a piacon

A zenész néhány óra leforgása alatt közel 2 millió forintot gyűjtött össze, melyet jótékony célra fordít.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!