2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Célpont

Célpontban a Szikra Mozgalom + videó

Ismét támadásba lendültek a fővárosban a szélsőbaloldali szervezetek. Az elmúlt hetekben két kerületben is baloldali csoportokhoz köthető emberek rongálták meg a nagyobbik kormánypárt irodáit.

  • Célpontban a Szikra Mozgalom + videó

Bizonyára Önök is sokat hallottak az elmúlt időszakban a Szikra Mozgalomról. A szélsőbaloldali szervezethez számos zűrös ügy köthető. Egy volt aktivistájuk megrongálta a Józsefvárosi Fidesz irodát, de ennél sokkal súlyosabb ügyek is napirenden voltak.

Ha a Szikra Mozgalomnak ehhez lenne köze, akkor relevánsan felvetülne, hogy oké nekem valami politikai felelősségem lenne, egyébként szerintem akkor se lenne – mondta Jámbor András a Párbeszéd frakciójában helyet foglaló országgyűlési képviselő.

A Szikra Mozgalom nemcsak az ő kampányát támogatta és támogatja hanem számos baloldali politikus mellett is kampányolnak.

Mi ott helyben a Szikra Mozgalmat másképp ismerjük – hangsúlyozta Pikó András VIII. kerületi polgármester a Napi Aktuálisban.

A Célpont pedig most utána járt, hogyan is került a Szikra Mozgalom a figyelem középpontjába.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!