2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Körhinta

Következik:

Híradó 18:30

Célpont

Mozgalmas és sikeres éven van túl a Célpont stábja + videó

Összegezték a Célpont riporterei 2023 legizgalmasabb történeteit. Futó Boglárka és Móna Márk szerkesztő-riporterekkel M.Kovács Róbert műsorvezető szálazta szét a legérdekesebb adásokat.

  • Mozgalmas és sikeres éven van túl a Célpont stábja + videó

Elképesztően sűrű volt belpolitikai szempontból a 2023-as esztendő, nagyon sok minden történt, Célpont című műsorunk riporterei Futó Boglárka és Móna Márk számtalan politikussal készített interjút és rengeteg anyag készült.

Október óta jelentős változás is történt a stáb életében, hiszen már nem csak a HírTV-n, hanem a Magyar Nemzet felületén keresztül is találkozhatnak a nézők a Célpont-riportokkal.

Futó Boglárka és Móna Márk egy éve kezdett el közösen dolgozni a Célponton és az együttműködés egyértelműen sikeres volt.

A mostani beszélgetésben munkatársaink visszatekintenek az elmúlt esztendőre, emlékezetes interjúkra és rendkívül izgalmas forgatott riportokra, ugyanakkor szólnak arról is, hogy mit várnak az idei évtől. Természetesen minden poént nem lőnek le előre, de ígérik: 2024-ben is felköthetik a gatyát a riportalanyok, a stáb ott lesz mindenhol és igyekeznek mindent bemutatni a nézőknek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!