2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Radar 23:30

Célpont

Célpont - Tovább tagad Karácsony Gergely a legújabb kampányfinanszírozási botrányával kapcsolatban + videó

Megszólaltak, mégis hallgatnak. Tovább tagad a botrány Karácsony Gergely legújabb kampányfinanszírozási botrányával kapcsolatban, az ügyben már feljelentés is született.

  • Célpont - Tovább tagad Karácsony Gergely a legújabb kampányfinanszírozási botrányával kapcsolatban + videó

A Mediaworks-höz került dokumentumokból nemrég derült ki, hogy Karácsony Gergely 2022-es kampánya előtt, már az 5 évvel ezelőtti főpolgármesteri kampányát is külföldről pénzelhették. 

Karácsony Gergely nem válaszolt az újságírói kérdésére, inkább azt tette, amit az utóbbi napokban a baloldali politikusok is tesznek, ha kellemetlen kérdéseket kapnak, propagandistázásba kezdett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont – Vágtatott a Tisza a Rónain át... + videó

Célpont – Vágtatott a Tisza a Rónain át... + videó

5 nappal ezelőtt lezárult a kampány, véget értek a választások. És hogy mi történt azóta? Elemzők szerint Magyar Péter a teljes ellenzéket leváltotta. Az új messiás azonban nem pihen: a választások után pezsgőt bontott bulizott egyet, aztán kirohant az ATV stúdiójából, az ott dolgozókat pedig felekezeti hovatartozás alapján listázni kezdte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!