2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Bayer show 21:15

Célpont

Célpont - Tovább gyűrűzik az újbudai pedofilbotrány + videó

Nyílt levélben követelik a szülők, hogy amíg a rendőrség nem tisztázza szerepét, ne mehessen vissza dolgozni az óvodavezető. Újabb fejleménnyel folytatódik az újbudai pedofilbotrány.

  • Célpont - Tovább gyűrűzik az újbudai pedofilbotrány + videó

Március elején robbant ki a hír, nem sokkal Novák Katalin kegyelmi ügyét követően, hogy a DK-s László Imre vezette XI. kerületben őrizetbe vették a Szivárvány Óvoda egyik 26 éves pedagógiai asszisztensét. Habár sem a fenntartó önkormányzat, sem az óvodavezetés nem értesítette a szülőket arról, hogy bármi is történt volna az óvodában, kiszivárgott, hogy pedofília gyanúja, szexuális kényszerítés bűncselekménye állhat a háttérben.

Gy. Pétert őrizetbe vétele után az igazságügyi elmegyógyító intézetbe szállították, mivel korábban öngyilkosságot kísérelt meg. Kétszer is. Egyszer a szemében akart kárt tenni. És arra is fény derült, hogy hatmilliós szerződésben állt az önkormányzattal a nevelőanyjával közös cége. 

A gyanúsított letartóztatását azóta meghosszabbították. A középpontban most az óvoda vezetője áll. Információink szerint ugyanis már jóval korábban érkezett jelzés felé a szülőktől, hogy gyanús dolgokat művel a gyerekekkel a pedagógiai asszisztens. A szülők egyébként nem bíznak az önkormányzati vizsgálat tárgyilagosságában, ezért nyílt levélben arra kérik a városvezetést, hogy mindaddig ne is mehessen vissza dolgozni az óvodavezető, amíg a rendőrség nem tisztázza az ő szerepét az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont - Akkor most ki az úr a háznál? + videó

Célpont - Akkor most ki az úr a háznál? + videó

Ki az úr a háznál, vagyis ki irányítja a budapesti városházát? Karácsony Gergely megválasztása után sorra ültette pozícióba a Gyurcsány Ferenchez köthető személyeket. A DK már a közgyűlésben is kényelmes többséggel mozgathatja a főpolgármestert.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!