2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Radar 23:30

Célpont

Célpont - Régi-új szereplők a fővárosi listákon + videó

Időutazás. A Gyurcsány-korszakot hozná vissza a fővárosi közgyűlésbe a baloldal listája. Feltűnik a Hagyó Miklós féle nokiás doboz emléke és a Hunwald György fémjelezte időszak is. Közben Gyurcsány Ferenc végleg leuralta a szocialistákat és a Párbeszédet.

  • Célpont - Régi-új szereplők a fővárosi listákon + videó

Visszahoznák a Gyurcsány-korszakot és a múlt a embereit a fővárosi közgyűlésbe Karácsony Gergelyék és a baloldali jelölőszervezetek. Hagyó Miklós és Hunwald György szelleme újra kísért.

Eldőlt hogy milyen pártok és jelölőszervezetek indulhatnak azokért a szavazatokért, amik alapján feláll a fővárosi közgyűlés. A listára azok a szervezetek és pártok kerülhettek fel, akik legalább három polgármester jelöltet indítanak Budapesten. Ez alapján a Fidesz–KDNP; a Mi Hazánk Mozgalom; a Momentum; Magyar Kétfarkú Kutya Párt; Munkáspárt; Nép Pártján; DK–MSZP–Párbeszéd szövetség; a Szolidaritás fémjelezte hetedik kerületi összefogás; a Tisza Párt; és Vitézy Dáviddal Budapestért–LMP.

De lássuk, hogy kik kerülhetnek be a közgyűlésbe.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont – Vágtatott a Tisza a Rónain át... + videó

Célpont – Vágtatott a Tisza a Rónain át... + videó

5 nappal ezelőtt lezárult a kampány, véget értek a választások. És hogy mi történt azóta? Elemzők szerint Magyar Péter a teljes ellenzéket leváltotta. Az új messiás azonban nem pihen: a választások után pezsgőt bontott bulizott egyet, aztán kirohant az ATV stúdiójából, az ott dolgozókat pedig felekezeti hovatartozás alapján listázni kezdte.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!