2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 16:55

Célpont

Célpont - „Nem engedjük a magyar fiatalokat” + videó

A közös uniós hadsereg felállítása az Európai Egyesült Államok lopakodó megjelenítése – legalábbis Horváth József biztonságpolitikai szakértő szerint. Az Európai Néppárt elnöke a közelmúltban vetette fel, hogy az uniós tagállamoknak be kellene vezetnie a fiatalok számára a kötelező sorkatonai szolgálatot.

  • Célpont - „Nem engedjük a magyar fiatalokat” + videó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont - Magyar Péternél beakadt a lemez + videó

Célpont - Magyar Péternél beakadt a lemez + videó

Magyar Péter a kampány végére pedig annyira arányt tévesztett, hogy tatai fórumán nem azokhoz az emberekhez kezdett el beszélni, akik kilátogatottak kisautós utcafórumára, hanem kolléganőnkkel kezdett el vitatkozni.
Célpont - A békét a tárgyalások és az azonnali tűzszünet hozza el + videó

Célpont - A békét a tárgyalások és az azonnali tűzszünet hozza el + videó

Háború vagy béke - a kormánypártok szerint valójában ez a vasárnapi választás tétje. Miközben a magyar miniszterelnök arról beszél, hogy Európa a világháború szélén áll, addig a nemzetközi baloldal közös hadsereget és sorkatonaságot szorgalmaz, a hazai baloldal szerint pedig nincs itt semmi látnivaló, Magyar Péter pedig a plakátkampányt és a háborúról való kommunikációt is betiltaná.
Célpont - Karácsony Gergely kifarol a korábbi kijelentései elől + videó

Célpont - Karácsony Gergely kifarol a korábbi kijelentései elől + videó

Karácsony Gergely nem volt hajlandó elárulni, hogy mi az ő, illetve az ő általa képviselt balliberális közösségnek a megoldási javaslata a háborúra. A DK, az MSZP és Párbeszéd főpolgármester-jelöltje nem érzi úgy, hogy a háborúról kellene beszélnie. Korábbi kijelentését pedig tagadja.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!