2023. 09. 21. Csütörtök Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Célpont

Célpont: Mintha visszefelé járna az idő kereke Józsefvárosban

Ellehetetlenített közlekedés, gazos területek, megszüntetett parkolóhelyek, és semmibe vett lakosok. Ez a helyzet most a baloldal vezette fővárosban. Szolgáltatásokat szüntetnek meg, folyamatosan romlik az utcák állapota, egyes kerületekben pedig mintha visszafelé pörögne az idő. A járdák szemetesek, a parkok gazosak, a lépcsőházakat meg ellepik a drogosok.

  • Célpont: Mintha visszefelé járna az idő kereke Józsefvárosban

A legszembetűnőbb változáson talán Józsefváros esett át, itt ugyanis mintha visszafelé járna az idő kereke. Az utcák szemetesek, a parkok vállalhatatlan állapotban vannak. Pikó András polgármester pedig semmit nem tesz, és az a jobbik eset. Mert ha tesz valamit, abban bizony nincs sok köszönet.

Hűsítő minipark, közel három millió forintból. Ezt sikerült intéznie Pikónak idén nyáron a kerületiek pénzéből. Ahelyett tehát, hogy a meglévő zöldterületeket tartanák rendben, letettek a járda szélére egy pár faládát és húztak fölé egy ponyvát. Mindezt három millió forintból. Na de mit szólnak ehhez a helyiek?

"Nesze semmi fogd meg jól. A növényeknek talán az árnyék jó, látványnak szép, de hogy ide senki nem fog beülni, vagy beállni, abban egészen biztos vagyok. Ez egy hülye ötlet" - mondta egy józsefvárosi lakos.

A Célpont új adásában nyakunkba vettük a város többi részét is, hogy megnézzük, merre halad a karácsony Gergely vezette főváros. Annyi biztos, hogy előre biztosan nem.

A műsor első részében pedig baloldali politikusokat kérdeztünk, hogy mit szólnának, ha a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány valóban kivonulna Európából. 

A teljes adás:

 

További epizódok

Célpont: Újra a porondon a régi farkas

Célpont: Újra a porondon a régi farkas

Vona Gábor politikai szerepvállalása kimondottan sokrétű. Most utánajártunk, hogyan jutottunk el a szélsőjobbos farkastól a eimicskás Vonán át a Második Reformkor elnöki székéig. 2023. szeptember 17.
Célpont: Tízmilliókat hozhatott  Böjte Csaba meghurcolása az akcióban részt vevő baloldali újságíróknak

Célpont: Tízmilliókat hozhatott Böjte Csaba meghurcolása az akcióban részt vevő baloldali újságíróknak

Kiderült, hogy mind az "Átlátszó Erdélynél" dolgozó Szabó Tünde, mind a projektet a szélsőbalos Mércénél futtató Kulcsár Árpád jól járt a ferences szerzetes és alapítványa elleni cikkeivel, amelyekre bőven érkezett forrás Soros György szervezeteitől. 2023. szeptember 10.
Célpont: atomkaland Szibériában

Célpont: atomkaland Szibériában

A világ első külföldi televíziós stábjaként a HírTV csapata forgathatott az orosz Roszatom szupertitkos úszó atomerőművén – az Akademik Lomonoszovon, amelynek a technológiája megoldhatja az egész világ energetikai problémáit. Az egyedülálló és exkluzív kaland Csukcsföldön! 2023. június 11.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: 9 hónap legemlékezetesebb pillanatai

Célpont: 9 hónap legemlékezetesebb pillanatai

A nyári szünet előtti utolsó adásunkhoz érkeztünk. Hosszú és tartalmas éved volt az idei is a Célpont életében. Az elmúlt hónapokban foglalkoztunk közéleti, belpolitikai és gazdasági témákkal is.
Célpont: Karácsony Gergely lakógyűlése maga a vicc

Célpont: Karácsony Gergely lakógyűlése maga a vicc

Karácsonyék az elmúlt hetekben kezdték el postázni propaganda kérdőívüket a budapestieknek, azonban azóta az interneten mást sem látni, mint azt, hogy a megkérdezettek bontatlanul dobják a kukába a borítékokat. De mégis milyen kérdéseket tartalmaz ez a lakógyűlés?
Célpont: Felesleges és selejtes pénzszórás a fővárosban

Célpont: Felesleges és selejtes pénzszórás a fővárosban

Négy év telt el azóta, hogy az ország fővárosának vezetését átvette a baloldal. Ez idő alatt Karácsony Gergely jó pár ígéretet tett, sok beruházást elkezdett, egy-kettőt pedig még be is fejezett. Most az vettük végig, hogy ezeket mégis mekkora eredményességgel és hogyan tette.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!