2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Célpont

Célpont - Lapít a DK-s polgármester az óbudai korrupciós botrány ügyében + videó

Kiss László DK-s polgármester hallgatásba menekült a kerületét érintő kérdéseink elől. A III. kerületi baloldali képviselő-testület pedig nem fogadta el azt a határozati javaslatot, ami tisztázta volna, hogy az önkormányzat által tulajdonolt gazdasági társaságok kötöttek-e szerződést az érintett cégekkel.

  • Célpont - Lapít a DK-s polgármester az óbudai korrupciós botrány ügyében + videó

Március elején az óbudai önkormányzat épületében tartottak házkutatást a nyomozók. Akkor négy embert őrizetbe is vettek – közülük három azóta is előzetes letartóztatásban van. Azóta pedig egy újabb gyanúsítottat hallgattak ki a nyomozók. A gyanú szerint ugyanis egy férfi fiktív szerződéseket kötött a III. kerületi önkormányzattal saját vállalkozása és más gazdasági társaságok nevében. A gyanúsítottak a fiktív szerződések ellenértékeként beérkezett összegeket készpénzben felvették, és korrupciós célokra fordíthatták.

A Fidelitas szerdán lemondásra szólította fel Kiss Lászlót, Óbuda DK-s polgármesterét az önkormányzatot érintő korrupciós ügy miatt. A politikus továbbra sem hajlandó válaszolni a témában feltett kérdésekre. 

Teljes riport: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!